Korkutelili güreşçi Sezgin Koşar Türkiye şampiyonu oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 12:10, Güncelleme: 03.03.2020 - 12:10 4060+ kez okundu.
 

Korkutelili güreşçi Sezgin Koşar Türkiye şampiyonu oldu

Korkutelili güreşçi Sezgin Koşar Türkiye şampiyonu oldu ANTALYA (AA) - Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları hafta sonu Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Küçük Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla mücadele etti. Korkutelili güreşçilerden daha önce de Balkan Şampiyonu olan Sezgin Koşar, 48 kiloda Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Mehmet Küçük ise 57 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Sporcuların antrenörü Ali Topal, yaptığı açıklamada, Koşar ve Küçük'ün milli takıma davet edildiğini söyledi.Güreşçilerinin Avrupa ve Balkan şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Topal, "Emeği geçen başta il müdürümüz Burhanettin Hacıcaferoğlu'na, ilçe müdürümüz Ahmet Tunç'a, kulüp başkanımız Cevat Gündoğdu ve üyelerimize ve güreş eğitim personelimize çok teşekkür ederiz. Antalya'mıza ve Korkuteli'mize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.Muhabir : Sezen GürbüzYayınlayan : Levent Kişi

Korkutelili güreşçi Sezgin Koşar Türkiye şampiyonu oldu

ANTALYA (AA) - Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları hafta sonu Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Küçük Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla mücadele etti.

Korkutelili güreşçilerden daha önce de Balkan Şampiyonu olan Sezgin Koşar, 48 kiloda Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Mehmet Küçük ise 57 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Sporcuların antrenörü Ali Topal, yaptığı açıklamada, Koşar ve Küçük'ün milli takıma davet edildiğini söyledi.

Güreşçilerinin Avrupa ve Balkan şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Topal, "Emeği geçen başta il müdürümüz Burhanettin Hacıcaferoğlu'na, ilçe müdürümüz Ahmet Tunç'a, kulüp başkanımız Cevat Gündoğdu ve üyelerimize ve güreş eğitim personelimize çok teşekkür ederiz. Antalya'mıza ve Korkuteli'mize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Muhabir : Sezen Gürbüz
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.