Antalya'da bandrolsüz kitap satan iş yerlerine operasyon düzenlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 11:56, Güncelleme: 06.03.2020 - 11:56 4080+ kez okundu.
 

Antalya'da bandrolsüz kitap satan iş yerlerine operasyon düzenlendi

Antalya'da bandrolsüz kitap satan iş yerlerine operasyon düzenlendi ANTALYA (AA) - Antalya'da bandrolsüz ya da usulsüz bandroller kullanılarak kitap satışı yapılan 4 iş yerine operasyon düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğünce Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefet suçlarına ilişkin çalışma yapıldı. İl genelinde Fikri ve Sınai hak mağduriyetlerinin önlenmesi, korsan yayıncılığın önüne geçilmesi amacıyla belirlenen kitapevlerine operasyon düzenlendi. Varlık Mahallesi'nde S.K, Sinan Mahallesi'nde E.Y, Haşim İşcan Mahallesi'nde S.K ve Kışla Mahallesi'nde S.K'ye ait iş yerlerinde yapılan aramada, 119 bandrolsüz satışa sunulan kitap ile 37 usulsüz bandrol yapıştırılmış kitap ele geçirildi. İş yeri sahipleri hakkında, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na Muhalafet suçundan adli tahkikat başlatıldı. Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Metin Bolat

Antalya'da bandrolsüz kitap satan iş yerlerine operasyon düzenlendi

ANTALYA (AA) - Antalya'da bandrolsüz ya da usulsüz bandroller kullanılarak kitap satışı yapılan 4 iş yerine operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünce Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefet suçlarına ilişkin çalışma yapıldı. İl genelinde Fikri ve Sınai hak mağduriyetlerinin önlenmesi, korsan yayıncılığın önüne geçilmesi amacıyla belirlenen kitapevlerine operasyon düzenlendi.

Varlık Mahallesi'nde S.K, Sinan Mahallesi'nde E.Y, Haşim İşcan Mahallesi'nde S.K ve Kışla Mahallesi'nde S.K'ye ait iş yerlerinde yapılan aramada, 119 bandrolsüz satışa sunulan kitap ile 37 usulsüz bandrol yapıştırılmış kitap ele geçirildi.

İş yeri sahipleri hakkında, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na Muhalafet suçundan adli tahkikat başlatıldı.


Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.