Antalya'da evlerin çevresinde yiyecek arayan tilki görüntülendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 10:52, Güncelleme: 19.06.2020 - 10:52 3208+ kez okundu.
 

Antalya'da evlerin çevresinde yiyecek arayan tilki görüntülendi

Antalya'da evlerin çevresinde yiyecek arayan tilki görüntülendi ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde doğal ortamda aç kalan bir tilki, yerleşim yeri yakınında yiyecek ararken görüntülendi. Odabaşı Mahallesi'nde bir evin yakınına kadar gelen tilki, burada yiyecek aradı. Evin çevresinde bir süre dolaşan tilki, sokak hayvanları için bırakılan kaptan su içti. Sokak aralarında dolaşan tilki daha sonra gözden kayboldu. Tilkinin yerleşim yerindeki yiyecek aradığı anlar ise AA muhabiri tarafından görüntülendi. Muhabir : Gülsem AdamYayınlayan : Mustafa Yıldırım

Antalya'da evlerin çevresinde yiyecek arayan tilki görüntülendi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde doğal ortamda aç kalan bir tilki, yerleşim yeri yakınında yiyecek ararken görüntülendi.

Odabaşı Mahallesi'nde bir evin yakınına kadar gelen tilki, burada yiyecek aradı. Evin çevresinde bir süre dolaşan tilki, sokak hayvanları için bırakılan kaptan su içti. Sokak aralarında dolaşan tilki daha sonra gözden kayboldu.

Tilkinin yerleşim yerindeki yiyecek aradığı anlar ise AA muhabiri tarafından görüntülendi.


Muhabir : Gülsem Adam
Yayınlayan : Mustafa Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.