Mersin’de maske takmak zorunlu mu? Mersin maske zorunluluğu var mı?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 18:25, Güncelleme: 19.06.2020 - 18:25 2974+ kez okundu.
 

Mersin’de maske takmak zorunlu mu? Mersin maske zorunluluğu var mı?

Mersin’de maske takmak zorunlu mu? Maske takmak hangi illerde zorunlu? google de en çok aranan içeriklerin başında geliyor. Maske takmak zorunlu mu sorusu, kentlerinde bu yasakların olup olmadığını merak eden birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. İnternet üzerinden maske takma zorunluluğu olan iller hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi, bu konuda yapılan açıklamaları araştırmaya başladı. Peki, maske takmak zorunlu? İşte, maske takma zorunluluğu olan iller hakkında detaylı bilgiler Sağlık Bakanlığı bilim kurulu üyeleri bu konuda uyarıyor.1 Haziran itibariyle normalleşme adımları bir bir uygulanırken, bazı yasakların geri gelebileceği ve bazı yeni tedbirlerin alınabileceği söyleniyordu. Bu kapsamda 17 Haziran’da İstanbul, Bursa, Ankara gibi büyükşehirlerde sadece kapalı alanlarda olan maske takma zorunluluğu, açık alanlara da getirildi. Böylece 81 ilden oluşan Türkiye’nin 48 ilinde maske takmak zorunlu hale geldi.. Peki başka hangi illerde maske takmak zorunlu? Hangi illerde maske takmak zorunlu değil? haberimizde aktarıyoruz. Mersin’de Maske takmak zorunlu mu? Hayır!.. Mersin'de maske takmak zorunlu değildir.  Ancak AVM'ler, marketler ve toplu ulaşım araçlarında maske takmak zorunlu.  SAĞLIĞINIZ İÇİN MASKE TAKIN, SOSYAL MESAFEYE UYUN VE HİJYENE DİKKAT EDİN! Maske zorunlu olduğu illeri sayfayı aşağı kaydırırarak öğrenebilirsiniz. Mersin valiliği veya merkezi hükümet bu konuda bir yasak getirirse haberimiz yeniden güncellenecektir. Türkiye genelinde şu ana kadar Hıfzısıhha Kurulları tarafından, 10'u büyükşehir olmak üzere 25 kentin her yerinde, İzmir'in de aralarında bulunduğu 13 şehirde ise bazı noktalarda maskesiz dolaşmak yasaklandı. Büyükşehirler Bursa, Aydın, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Muğla, Sakarya ve Şanlıurfa'nın yanı sıra Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Bolu, Bartın, Burdur, Düzce, Isparta, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Rize, Siirt ve Uşak'ta sokağa çıkanlar maske takmak zorunda. Maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığı 25 ilin yanı sıra İzmir, Gaziantep, Giresun, Karaman, Kayseri, Ordu, Trabzon, Tunceli, Van, Kırıkkale ve Manisa'nın merkez ve bazı ilçelerindeki bir kısım cadde ve sokaklarda, ayrıca Bitlis'in Tatvan ilçesi ile Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde maske kullanımı zorunlu hale getirildi. Denetimlerin arttırıldığı maske kullanımı konusunda uyarıları dikkate almayanlara para cezası kesiliyor.
Mersin’de maske takmak zorunlu mu? Maske takmak hangi illerde zorunlu? google de en çok aranan içeriklerin başında geliyor.

Maske takmak zorunlu mu sorusu, kentlerinde bu yasakların olup olmadığını merak eden birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı.

İnternet üzerinden maske takma zorunluluğu olan iller hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi, bu konuda yapılan açıklamaları araştırmaya başladı. Peki, maske takmak zorunlu? İşte, maske takma zorunluluğu olan iller hakkında detaylı bilgiler

Sağlık Bakanlığı bilim kurulu üyeleri bu konuda uyarıyor.1 Haziran itibariyle normalleşme adımları bir bir uygulanırken, bazı yasakların geri gelebileceği ve bazı yeni tedbirlerin alınabileceği söyleniyordu.

Bu kapsamda 17 Haziran’da İstanbul, Bursa, Ankara gibi büyükşehirlerde sadece kapalı alanlarda olan maske takma zorunluluğu, açık alanlara da getirildi. Böylece 81 ilden oluşan Türkiye’nin 48 ilinde maske takmak zorunlu hale geldi.. Peki başka hangi illerde maske takmak zorunlu?

Hangi illerde maske takmak zorunlu değil? haberimizde aktarıyoruz.

Mersin’de Maske takmak zorunlu mu? Hayır!.. Mersin'de maske takmak zorunlu değildir.  Ancak AVM'ler, marketler ve toplu ulaşım araçlarında maske takmak zorunlu. 

SAĞLIĞINIZ İÇİN MASKE TAKIN, SOSYAL MESAFEYE UYUN VE HİJYENE DİKKAT EDİN!


Maske zorunlu olduğu illeri sayfayı aşağı kaydırırarak öğrenebilirsiniz. Mersin valiliği veya merkezi hükümet bu konuda bir yasak getirirse haberimiz yeniden güncellenecektir.

Türkiye genelinde şu ana kadar Hıfzısıhha Kurulları tarafından, 10'u büyükşehir olmak üzere 25 kentin her yerinde, İzmir'in de aralarında bulunduğu 13 şehirde ise bazı noktalarda maskesiz dolaşmak yasaklandı.

Büyükşehirler Bursa, Aydın, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Muğla, Sakarya ve Şanlıurfa'nın yanı sıra Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Bolu, Bartın, Burdur, Düzce, Isparta, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Rize, Siirt ve Uşak'ta sokağa çıkanlar maske takmak zorunda.

Maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığı 25 ilin yanı sıra İzmir, Gaziantep, Giresun, Karaman, Kayseri, Ordu, Trabzon, Tunceli, Van, Kırıkkale ve Manisa'nın merkez ve bazı ilçelerindeki bir kısım cadde ve sokaklarda, ayrıca Bitlis'in Tatvan ilçesi ile Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde maske kullanımı zorunlu hale getirildi.

Denetimlerin arttırıldığı maske kullanımı konusunda uyarıları dikkate almayanlara para cezası kesiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.