NetWork ilkbahar-yaz sezonunu açıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 13:36, Güncelleme: 25.02.2020 - 13:36 3731+ kez okundu.
 

NetWork ilkbahar-yaz sezonunu açıyor

NetWork ilkbahar-yaz sezonunu açıyor İSTANBUL (AA) - NetWork, Candice Swanepoel ve Lucky Blue Smith'in marka yüzü olduğu, New York’ta gerçekleşen sezon çekimi ile İlkbahar-Yaz sezonuna giriş yapıyor.Şirket açıklamasına göre, NetWork logosunun da esin kaynağı olan Manhattan'da gerçekleşen çekimlerde, Candice Swanepoel NetWork kadın koleksiyonunun parçalarıyla kamera karşısına geçerken, NetWork erkek koleksiyonunun görünümlerini ise Lucky Blue Smith taşıdı.İlkbahar-yaz sezonunun teması marin, blok renk kullanımları ile NetWork koleksiyonunda yeniden tanımlanıyor ve tasarımlar, doğal dokularla bütünleşiyor.Muhabir : Tolga YanıkYayınlayan : Hasan Arslan

NetWork ilkbahar-yaz sezonunu açıyor

İSTANBUL (AA) - NetWork, Candice Swanepoel ve Lucky Blue Smith'in marka yüzü olduğu, New York’ta gerçekleşen sezon çekimi ile İlkbahar-Yaz sezonuna giriş yapıyor.

Şirket açıklamasına göre, NetWork logosunun da esin kaynağı olan Manhattan'da gerçekleşen çekimlerde, Candice Swanepoel NetWork kadın koleksiyonunun parçalarıyla kamera karşısına geçerken, NetWork erkek koleksiyonunun görünümlerini ise Lucky Blue Smith taşıdı.

İlkbahar-yaz sezonunun teması marin, blok renk kullanımları ile NetWork koleksiyonunda yeniden tanımlanıyor ve tasarımlar, doğal dokularla bütünleşiyor.

Muhabir : Tolga Yanık
Yayınlayan : Hasan Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.