Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisinden FETÖ sanığı hakkında saldırı şikayeti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 17:02, Güncelleme: 17.06.2020 - 17:02 2273+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisinden FETÖ sanığı hakkında saldırı şikayeti

Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisinden FETÖ sanığı hakkında saldırı şikayeti KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisi Şevket Bozdoğan, tanık olarak katıldığı davada yargılanan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) sanığı kendisine saldırdığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.Bozdoğan, Kahramanmaraş Müftülüğündeki görevinden ihraç edilen ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan H.M.A'nın 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmasına, tanık olarak katıldı.Mahkeme salonunun çıkışında sanığın saldırısına uğradığını iddia eden Bozdoğan, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından polis merkezine giderek H.M.A. hakkında şikayetçi oldu.Sanık ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Muhabir : İsmail Hakkı DemirYayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisinden FETÖ sanığı hakkında saldırı şikayeti

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Temsilcisi Şevket Bozdoğan, tanık olarak katıldığı davada yargılanan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) sanığı kendisine saldırdığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Bozdoğan, Kahramanmaraş Müftülüğündeki görevinden ihraç edilen ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan H.M.A'nın 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmasına, tanık olarak katıldı.

Mahkeme salonunun çıkışında sanığın saldırısına uğradığını iddia eden Bozdoğan, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından polis merkezine giderek H.M.A. hakkında şikayetçi oldu.

Sanık ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Muhabir : İsmail Hakkı Demir
Yayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.