Gültak, Bahçe Mahallesi Sakinlerini Dinledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 16:45, Güncelleme: 04.03.2020 - 16:45 4212+ kez okundu.
 

Gültak, Bahçe Mahallesi Sakinlerini Dinledi

Göreve geldiği günden bu yana ayak basmadık mahalle bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, Bahçe Mahallesi’ni ziyaret etti. Bahçekent Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşları dinleyen Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi. Her fırsatta mahalleleri ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, son olarak ilçeye bağlı Bahçe Mahallesi’nde yer alan 21 yıllık geçmişe sahip Bahçekent Sitesi sakinleri ile buluştu. Genç-yaşlı, kadın-erkek her kesimden mahalle sakininin yoğun ilgisi altında karşılanan Başkan Gültak, burada site yönetimi ve sakinlerinin dile getirdiği çeşitli konulardaki sorunlarını, sıkıntı ve taleplerini dinledi.  “Akdeniz için sözü olan herkesi dinlemeye hazırız” Mahalle ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; “Halkımızın her daim emrindeyiz. Bu nedenle her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. İnsanlarımız bizi çağırdığında da mutlaka geliriz, onları dinleriz. İnsanlarımızın terk ettiği değil, tercih ettiği; daha yaşanılabilir, sağlıklı, temiz ve düzenli bir Akdeniz için, var gücümüzle çalışıyor, hizmet veriyoruz.  Akdeniz’in ve Mersin’in geleceği için söz söylemek isteyen, fikri olan herkesle her zaman buluşmaya ve dinlemeye hazırız. Dört duvar arasına sıkışıp kalmadan, insanlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan bütün mahallelerimizi ziyaret etmeye, her yaş ve kesimden insanımızla bir araya gelerek yaşadıkları sorunlarını, talep ve önerilerini mahallinde dinlemeye ve en kısa sürede çözüm üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Göreve geldiği günden bu yana ayak basmadık mahalle bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, Bahçe Mahallesi’ni ziyaret etti.

Bahçekent Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşları dinleyen Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.

Her fırsatta mahalleleri ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, son olarak ilçeye bağlı Bahçe Mahallesi’nde yer alan 21 yıllık geçmişe sahip Bahçekent Sitesi sakinleri ile buluştu.

Genç-yaşlı, kadın-erkek her kesimden mahalle sakininin yoğun ilgisi altında karşılanan Başkan Gültak, burada site yönetimi ve sakinlerinin dile getirdiği çeşitli konulardaki sorunlarını, sıkıntı ve taleplerini dinledi. 

“Akdeniz için sözü olan herkesi dinlemeye hazırız”

Mahalle ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; “Halkımızın her daim emrindeyiz. Bu nedenle her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz.

İnsanlarımız bizi çağırdığında da mutlaka geliriz, onları dinleriz. İnsanlarımızın terk ettiği değil, tercih ettiği; daha yaşanılabilir, sağlıklı, temiz ve düzenli bir Akdeniz için, var gücümüzle çalışıyor, hizmet veriyoruz. 

Akdeniz’in ve Mersin’in geleceği için söz söylemek isteyen, fikri olan herkesle her zaman buluşmaya ve dinlemeye hazırız.

Dört duvar arasına sıkışıp kalmadan, insanlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan bütün mahallelerimizi ziyaret etmeye, her yaş ve kesimden insanımızla bir araya gelerek yaşadıkları sorunlarını, talep ve önerilerini mahallinde dinlemeye ve en kısa sürede çözüm üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.