Mezitli’de 8 Mart Emekçi Kadınlarla Kutlanacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 16:57, Güncelleme: 04.03.2020 - 16:57 3029+ kez okundu.
 

Mezitli’de 8 Mart Emekçi Kadınlarla Kutlanacak

Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarla öne çıkan Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor. Kadına verdiği değer nedeniyle birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda şampiyonluk kazanan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart’ta emekçi kadınlarla buluşacak. Hafta boyu sürecek olan etkinliklerin ilk gününde 4 Mart 2020 Çarşamba günü VM Medical Park Mersin Hastanesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü ile birlikte ‘Obezite Tedavisinde Multidisipliner Yaklaşımlar’ konusunda bir sempozyum gerçekleştirilecek. 5 Mart 2020 Perşembe günü ise yine VM Medical Park Mersin Hastanesi ve Mezitli Kent Konseyi ile birlikte kadınlar ‘Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum’ konulu bir etkinlikte bir araya gelecek. VM Medical Park Mersin Hastanesi Konferans Salonundaki etkinlikte kadınlar, sağlık alanında önemli bilgilere sahip olurken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la yemekte buluşacak. Dünya Emekçi Kadınlar Günü olan 8 Mart’ta ise yine emekçi kadınlara yönelik iki önemli projenin açılışı yapılacak. Daha önce Özgür Kafe olarak Mezitli Belediyesi tarafından işletilen yerde yapılan düzenleme ile Mezitli Kadın Üretici Kooperatifi olarak hizmet vermeye başlayacak. Demokrasi Meydanı Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde hayata geçirilen kooperatifin açılışı saat 14.00’te gerçekleştirilecek. 8 Mart’ta gerçekleştirilecek ikinci etkinlikte ise Mezitli Belediyesi Down Kafe’nin de bulunduğu Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde hazırlanan hediyelik eşya Sanat Çarşısı açılışı yapılacak. Saat 15.00’te gerçekleşecek açılışla Mersin bu denli geniş kapsamlı, içerisinde üretimin ve etkinliklerin de yapılacağı dev bir çarşıya sahip olacak. Hayata geçirdiği tüm başarılı işlerin değerli olmasında kadınların desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Kadınların katılmadığı bir mücadelede hiç kimse başarılı olamamıştır. Hayatın her alanında kadınların emeği vardır. Dünyada hangi alana bakarsak bakalım kadın emeği ile oluşmuştur. Kim kadınlarla birlikte hareket etmiş ise başarıya ulaşmıştır. Türkiye'de, kadınlarımızın bir araya gelmesiyle aydınlık günlere kavuşulacaktır. Kadınların siyasal anlamda güçlü olması için ekonomik alanda da güçlü olması gerekmektedir" dedi. Başkan Tarhan, tüm kadınları gerçekleştirecekleri etkinliklere katılmaya davet etti
Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarla öne çıkan Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Kadına verdiği değer nedeniyle birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda şampiyonluk kazanan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart’ta emekçi kadınlarla buluşacak.

Hafta boyu sürecek olan etkinliklerin ilk gününde 4 Mart 2020 Çarşamba günü VM Medical Park Mersin Hastanesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü ile birlikte ‘Obezite Tedavisinde Multidisipliner Yaklaşımlar’ konusunda bir sempozyum gerçekleştirilecek.



5 Mart 2020 Perşembe günü ise yine VM Medical Park Mersin Hastanesi ve Mezitli Kent Konseyi ile birlikte kadınlar ‘Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum’ konulu bir etkinlikte bir araya gelecek.

VM Medical Park Mersin Hastanesi Konferans Salonundaki etkinlikte kadınlar, sağlık alanında önemli bilgilere sahip olurken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la yemekte buluşacak.



Dünya Emekçi Kadınlar Günü olan 8 Mart’ta ise yine emekçi kadınlara yönelik iki önemli projenin açılışı yapılacak.

Daha önce Özgür Kafe olarak Mezitli Belediyesi tarafından işletilen yerde yapılan düzenleme ile Mezitli Kadın Üretici Kooperatifi olarak hizmet vermeye başlayacak.



Demokrasi Meydanı Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde hayata geçirilen kooperatifin açılışı saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

8 Mart’ta gerçekleştirilecek ikinci etkinlikte ise Mezitli Belediyesi Down Kafe’nin de bulunduğu Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde hazırlanan hediyelik eşya Sanat Çarşısı açılışı yapılacak.



Saat 15.00’te gerçekleşecek açılışla Mersin bu denli geniş kapsamlı, içerisinde üretimin ve etkinliklerin de yapılacağı dev bir çarşıya sahip olacak.

Hayata geçirdiği tüm başarılı işlerin değerli olmasında kadınların desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan"Kadınların katılmadığı bir mücadelede hiç kimse başarılı olamamıştır.



Hayatın her alanında kadınların emeği vardır. Dünyada hangi alana bakarsak bakalım kadın emeği ile oluşmuştur. Kim kadınlarla birlikte hareket etmiş ise başarıya ulaşmıştır.



Türkiye'de, kadınlarımızın bir araya gelmesiyle aydınlık günlere kavuşulacaktır. Kadınların siyasal anlamda güçlü olması için ekonomik alanda da güçlü olması gerekmektedir" dedi.

Başkan Tarhan, tüm kadınları gerçekleştirecekleri etkinliklere katılmaya davet etti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.