Antalya'da LGS sınavı heyecanı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 16:50, Güncelleme: 20.06.2020 - 16:50 3042+ kez okundu.
 

Antalya'da LGS sınavı heyecanı

Antalya'da LGS sınavı heyecanı ANTALYA (AA) - Antalya'da, Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav yapıldı.Kentte, güvenlik güçleri sınavdan saatler önce, okulların çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir aldı.Aileleriyle sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen salonlara alındı.Merkez ve 19 ilçede 589 okulda, 3 bin 46 salonda 47 bin 929 bin öğrenci sınava katıldı. Sınavda 6 bin 995 öğretmen görev aldı.Kentte yeteri kadar öğretmen görevlendirilmesi yapıldığı için salon görevlisi eksikliği yaşanmadı. Kovid-19 salgını nedeniyle sıkı tedbirlerin alındığı kentte, sınav sorunsuz bir şekilde tamamlandı.Muhabir : Ayşe YıldızYayınlayan : Levent Kişi

Antalya'da LGS sınavı heyecanı

ANTALYA (AA) - Antalya'da, Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav yapıldı.

Kentte, güvenlik güçleri sınavdan saatler önce, okulların çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir aldı.

Aileleriyle sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen salonlara alındı.

Merkez ve 19 ilçede 589 okulda, 3 bin 46 salonda 47 bin 929 bin öğrenci sınava katıldı. Sınavda 6 bin 995 öğretmen görev aldı.

Kentte yeteri kadar öğretmen görevlendirilmesi yapıldığı için salon görevlisi eksikliği yaşanmadı. Kovid-19 salgını nedeniyle sıkı tedbirlerin alındığı kentte, sınav sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Muhabir : Ayşe Yıldız
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.