Mersin'de "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum" projesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 13:44, Güncelleme: 06.03.2020 - 13:44 4104+ kez okundu.
 

Mersin'de "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum" projesi

Mersin'de "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum" projesi MERSİN (AA) - Mersin'de kadınlara yönelik "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum Projesi" tanıtıldı. Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İlçe Kent Konseyi ve kentteki özel bir hastanenin iş birliğiyle, kadınların sağlıklı yaşama alışkanlığı edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede yaşayan insanların sağlıklarını önemsediklerini ve bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti. İlçe Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul da kadınlara yönelik yaptıkları projelerle 113 kadına ulaştıklarını, hedeflerinin ise 500 kadın olduğunu kaydetti.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : İsmihan Özgüven

Mersin'de "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum" projesi

MERSİN (AA) - Mersin'de kadınlara yönelik "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum Projesi" tanıtıldı.

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İlçe Kent Konseyi ve kentteki özel bir hastanenin iş birliğiyle, kadınların sağlıklı yaşama alışkanlığı edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede yaşayan insanların sağlıklarını önemsediklerini ve bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İlçe Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul da kadınlara yönelik yaptıkları projelerle 113 kadına ulaştıklarını, hedeflerinin ise 500 kadın olduğunu kaydetti.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.