Elbistan'da parklara kedi evleri yerleştirildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 17:10, Güncelleme: 27.02.2020 - 17:10 2418+ kez okundu.
 

Elbistan'da parklara kedi evleri yerleştirildi

Elbistan'da parklara kedi evleri yerleştirildi KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta Elbistan Belediyesince, değişik bölgelerdeki parklara kedi evleri yerleştirildi. İlk etapta Pınarbaşı Sultan Abdulhamit Han Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Ceyhan Parkı'na kedi evi yerleştiren belediye ekipleri, belirli periyotlarda evlerin bakımı ve temizliğini yapıyor.Elbistan Hayvanları Koruma Derneği üyeleri ise kedi evlerine günlük yem bırakıyor.Belediye ekipleri, vatandaşlardan, parklarda yaptıkları piknik sonrası artan yemekleri kedi evlerine bırakmalarını istedi. Muhabir : Ali ÖztürkYayınlayan : Anıl Bağrık

Elbistan'da parklara kedi evleri yerleştirildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta Elbistan Belediyesince, değişik bölgelerdeki parklara kedi evleri yerleştirildi.

İlk etapta Pınarbaşı Sultan Abdulhamit Han Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Ceyhan Parkı'na kedi evi yerleştiren belediye ekipleri, belirli periyotlarda evlerin bakımı ve temizliğini yapıyor.

Elbistan Hayvanları Koruma Derneği üyeleri ise kedi evlerine günlük yem bırakıyor.

Belediye ekipleri, vatandaşlardan, parklarda yaptıkları piknik sonrası artan yemekleri kedi evlerine bırakmalarını istedi.

Muhabir : Ali Öztürk
Yayınlayan : Anıl Bağrık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.