Kahramanmaraş'ta dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 20:38, Güncelleme: 24.06.2020 - 20:38 2848+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kendilerini savcı olarak tanıtıp yaşlı adamın 26 bin lirasını alan iki zanlı yakalandı. Keklikoluk Mahallesi'ne gelen U.D ve A.S, burada yaşayan 80 yaşındaki K.D'ye kendilerini savcı olarak tanıtıp, 26 bin lirasını alıp kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından zanlıların kaçtığı aracın plakası belirledi.Şüpheliler .Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun (TAG) Bahçe gişeleri yakınlarında yakalandı. Zanlılar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Muhabir : İsmail Hakkı DemirYayınlayan : Özgür Ayaydın

Kahramanmaraş'ta dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kendilerini savcı olarak tanıtıp yaşlı adamın 26 bin lirasını alan iki zanlı yakalandı.

Keklikoluk Mahallesi'ne gelen U.D ve A.S, burada yaşayan 80 yaşındaki K.D'ye kendilerini savcı olarak tanıtıp, 26 bin lirasını alıp kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından zanlıların kaçtığı aracın plakası belirledi.

Şüpheliler .Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun (TAG) Bahçe gişeleri yakınlarında yakalandı.

Zanlılar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Muhabir : İsmail Hakkı Demir
Yayınlayan : Özgür Ayaydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.