Kadirli'de muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 13:10, Güncelleme: 03.03.2020 - 13:10 4407+ kez okundu.
 

Kadirli'de muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı yapıldı

Kadirli'de muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı yapıldı OSMANİYE (AA) - Kadirli'de mart ayı muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı düzenlendi. Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık başkanlığında Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, yol, güvenlik, çevre kirliliği ve sağlık ile ilgili konular görüşüldü. Muhtarların, daire müdürlerinin ve vatandaşların şikayetlerinin de dinlendiği toplantıda, soruların giderilmesi için yapılması gerekenler kararlaştırıldı. Toplantıya, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, kamu kurum müdürleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Muhabir : Menderes ÖzatYayınlayan : İsmihan Özgüven

Kadirli'de muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı yapıldı

OSMANİYE (AA) - Kadirli'de mart ayı muhtarlar, güvenlik ve halk günü toplantısı düzenlendi.

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık başkanlığında Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, yol, güvenlik, çevre kirliliği ve sağlık ile ilgili konular görüşüldü.

Muhtarların, daire müdürlerinin ve vatandaşların şikayetlerinin de dinlendiği toplantıda, soruların giderilmesi için yapılması gerekenler kararlaştırıldı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, kamu kurum müdürleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Muhabir : Menderes Özat
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.