Adana'da bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası öldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 23:20, Güncelleme: 19.06.2020 - 23:20 3220+ kez okundu.
 

Adana'da bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası öldü

Adana'da bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası öldü ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası hayatını kaybetti.İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesi'ndeki evlerinde 10 yıllık evli Mehmet K. (35) ile eşi V. K. (32) arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce çift birbirini bıçakla yaraladı. Boğuşma esnasında Mehmet K. bıçağın bileğine isabet etmesiyle ağır yaralandı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Mehmet K'nin hayatını kaybettiğini belirledi. V.K. ise sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Muhabir : Fikret Kavğalı,Mutlu GüneyYayınlayan : Kamuran Akkuş

Adana'da bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası öldü

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralanırken bileği kesilen kocası hayatını kaybetti.

İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesi'ndeki evlerinde 10 yıllık evli Mehmet K. (35) ile eşi V. K. (32) arasında tartışma çıktı.

Tartışma büyüyünce çift birbirini bıçakla yaraladı. Boğuşma esnasında Mehmet K. bıçağın bileğine isabet etmesiyle ağır yaralandı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Mehmet K'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

V.K. ise sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı.

Muhabir : Fikret Kavğalı,Mutlu Güney
Yayınlayan : Kamuran Akkuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.