Başkan Tütüncü'den hal esnafı ve çiftçilere ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 19:06, Güncelleme: 17.06.2020 - 19:06 2914+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü'den hal esnafı ve çiftçilere ziyaret

Başkan Tütüncü'den hal esnafı ve çiftçilere ziyaret ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sebze meyve halini ziyaret ederek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde özveriyle faaliyetlerini sürdürdükleri için teşekkür etti. Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın da eşlik ettiği ziyarette toptancı halindeki esnaf ve ürünlerini satmaya getiren çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçi ve esnafa bereketli kazançlar dileğinde bulunan Tütüncü, hal çalışanlarıyla salgın sürecinde tarım sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili sohbet etti.Salgın döneminin büyük oranda sorunsuz atlatıldığını belirten Tütüncü, "Zor günlerde fedakarca çalışmalarından dolayı çiftçilerimize ve hal esnafımıza teşekkür ederim. Günün ilk ışıklarıyla Antalya Toptancı Hali'ndeydik. Üreticilerimizle, çiftçilerimize, tüccarlarımızla sabahın bereketiyle yeni günün umudunu ve heyecanını paylaştık." ifadelerini kullandı.Muhabir : Tahsin KüçükkaracaYayınlayan : Levent Kişi

Başkan Tütüncü'den hal esnafı ve çiftçilere ziyaret

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sebze meyve halini ziyaret ederek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde özveriyle faaliyetlerini sürdürdükleri için teşekkür etti.

Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın da eşlik ettiği ziyarette toptancı halindeki esnaf ve ürünlerini satmaya getiren çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçi ve esnafa bereketli kazançlar dileğinde bulunan Tütüncü, hal çalışanlarıyla salgın sürecinde tarım sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili sohbet etti.

Salgın döneminin büyük oranda sorunsuz atlatıldığını belirten Tütüncü, "Zor günlerde fedakarca çalışmalarından dolayı çiftçilerimize ve hal esnafımıza teşekkür ederim. Günün ilk ışıklarıyla Antalya Toptancı Hali'ndeydik. Üreticilerimizle, çiftçilerimize, tüccarlarımızla sabahın bereketiyle yeni günün umudunu ve heyecanını paylaştık." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Tahsin Küçükkaraca
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.