Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Koç ve ailesinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 13:02, Güncelleme: 23.06.2020 - 13:02 2961+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Koç ve ailesinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Koç ve ailesinin Kovid-19 testi pozitif çıktı KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ve ailesinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Koç ve ailesinin yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Bölge Müdürümüz ikametlerinde izolasyon sürecindedir. Sağlık durumları iyidir." ifadelerine yer verildi.Açıklamada, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü idari binası ve lojmanlarında karantina uygulaması bulunmadığı belirtildi.Bu arada, Koç'un özel kaleminde görevli iki kişi ve şoförünün de tedbiren evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındığı öğrenildi.Muhabir : İsmail Hakkı DemirYayınlayan : Evren Aydoğan

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Koç ve ailesinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ve ailesinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Koç ve ailesinin yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Bölge Müdürümüz ikametlerinde izolasyon sürecindedir. Sağlık durumları iyidir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü idari binası ve lojmanlarında karantina uygulaması bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, Koç'un özel kaleminde görevli iki kişi ve şoförünün de tedbiren evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındığı öğrenildi.

Muhabir : İsmail Hakkı Demir
Yayınlayan : Evren Aydoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.