Akdeniz'de düzensiz göçmen hareketliliği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 17:06, Güncelleme: 03.03.2020 - 17:06 3987+ kez okundu.
 

Akdeniz'de düzensiz göçmen hareketliliği

Akdeniz'de düzensiz göçmen hareketliliği - Kaş ilçesinden Yunan adalarına bir grup düzensiz göçmenin hareketi, cep telefonuyla görüntülendi ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde bir grup düzensiz göçmenin, Yunanistan adalarına geçmeye çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı. Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kocaören mevkisine gelen yaklaşık 40 kişilik grup, yanlarında getirdikleri şişme botla denize açıldı. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grubun, kıyıda bota binebilmek için dalgalarla mücadele ettiği görülüyor. Gruptakiler, daha sonra Türkiye'ye en yakın konumdaki Meis Adası'na hareket ediyor. Muhabir : Ali Rıza AkkırYayınlayan : Ahmet Kayır

Akdeniz'de düzensiz göçmen hareketliliği

- Kaş ilçesinden Yunan adalarına bir grup düzensiz göçmenin hareketi, cep telefonuyla görüntülendi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde bir grup düzensiz göçmenin, Yunanistan adalarına geçmeye çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kocaören mevkisine gelen yaklaşık 40 kişilik grup, yanlarında getirdikleri şişme botla denize açıldı.

Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grubun, kıyıda bota binebilmek için dalgalarla mücadele ettiği görülüyor. Gruptakiler, daha sonra Türkiye'ye en yakın konumdaki Meis Adası'na hareket ediyor.

Muhabir : Ali Rıza Akkır
Yayınlayan : Ahmet Kayır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.