Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun'a atandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 12:52, Güncelleme: 18.06.2020 - 12:52 3331+ kez okundu.
 

Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun'a atandı

Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun'a atandı ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Adalet Komisyonu ve 5. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından İskenderun Adalet Komisyonu Başkanlığına atandı.HSK'nın 2020 yaz kararnamesiyle İskenderun'a atanan Taştimur, AA muhabirine, kentte 5 yıl görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şanlıurfa'da terör davalarının görüldüğü 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde zorlu bir görev yürüttüklerini hatırlatan Taştimur, "Görev süremiz boyunca insanların adalete olan güvenlerini arttıracak kararlar vermeye gayret ettik. Kendi talebimiz, HSK'nın takdiriyle yeni bir görev yerine atandık. Zorlu bir görev bizi bekliyor. İnşallah mahcup olmadan burada da adaletin gerektirdiği şekilde görevimizi yürüteceğiz. Şanlıurfa'da güzel dostluklar edindik. Güzel anılarımız oldu. Bize destek veren, yanımızda olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.Muhabir : Rauf MaltaşYayınlayan : Kerem Kocalar

Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun'a atandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Adalet Komisyonu ve 5. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından İskenderun Adalet Komisyonu Başkanlığına atandı.

HSK'nın 2020 yaz kararnamesiyle İskenderun'a atanan Taştimur, AA muhabirine, kentte 5 yıl görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa'da terör davalarının görüldüğü 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde zorlu bir görev yürüttüklerini hatırlatan Taştimur, "Görev süremiz boyunca insanların adalete olan güvenlerini arttıracak kararlar vermeye gayret ettik. Kendi talebimiz, HSK'nın takdiriyle yeni bir görev yerine atandık. Zorlu bir görev bizi bekliyor. İnşallah mahcup olmadan burada da adaletin gerektirdiği şekilde görevimizi yürüteceğiz. Şanlıurfa'da güzel dostluklar edindik. Güzel anılarımız oldu. Bize destek veren, yanımızda olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Muhabir : Rauf Maltaş
Yayınlayan : Kerem Kocalar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.