Erdemli'de karla mücadele çalışmaları

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 15:02, Güncelleme: 03.03.2020 - 15:02 3613+ kez okundu.
 

Erdemli'de karla mücadele çalışmaları

Mersin'in Erdemli ilçesinin 1700 rakımlı Hacıalanı Yaylası'nda belediye ekiplerince karla mücadele çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, bölgede soğuk hava deposu olarak kullanılan limon depoları ve evlere ulaşan yollarda kar temizliği gerçekleştirdi. Yayladaki vatandaşlardan Mehmet Ali Cangin, bölgede çalışma yürüten belediye ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan yayladaki Karakız Göleti'nin de donduğu gözlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesinin 1700 rakımlı Hacıalanı Yaylası'nda belediye ekiplerince karla mücadele çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, bölgede soğuk hava deposu olarak kullanılan limon depoları ve evlere ulaşan yollarda kar temizliği gerçekleştirdi.

Yayladaki vatandaşlardan Mehmet Ali Cangin, bölgede çalışma yürüten belediye ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan yayladaki Karakız Göleti'nin de donduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.