Akdeniz'de Çukurova'nın Kadınları Karma Resim Sergisi açıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 13:50, Güncelleme: 25.02.2020 - 13:50 2528+ kez okundu.
 

Akdeniz'de Çukurova'nın Kadınları Karma Resim Sergisi açıldı

Akdeniz'de Çukurova'nın Kadınları Karma Resim Sergisi açıldı MERSİN (AA) - Mersin'in Akdeniz ilçesinde, kadınlarca hazırlanan "Çukurova'nın Kadınları" Karma Resim Sergisi açıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesince, Tarsus ilçesinde Ahmet Bağ ve Cumali Balcı Resim Atölyesinde kurs gören 15 kadının yağlı boya, sulu boya, akrilik, kara kalem ve reprodüksiyon teknikleriyle yaptığı 92 eser sergilendi.Belediyeye ait Eski Gülnar Oteli Sergi Salonu'ndaki serginin 15 Mart'a kadar açık kalacağı bildirildi.Serginin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in eşi Meral Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde kadın ve çocuk odaklı gönüllülük çalışması yürüttüklerini, bu çalışmalarla daha fazla kadına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Akdeniz'de Çukurova'nın Kadınları Karma Resim Sergisi açıldı

MERSİN (AA) - Mersin'in Akdeniz ilçesinde, kadınlarca hazırlanan "Çukurova'nın Kadınları" Karma Resim Sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesince, Tarsus ilçesinde Ahmet Bağ ve Cumali Balcı Resim Atölyesinde kurs gören 15 kadının yağlı boya, sulu boya, akrilik, kara kalem ve reprodüksiyon teknikleriyle yaptığı 92 eser sergilendi.

Belediyeye ait Eski Gülnar Oteli Sergi Salonu'ndaki serginin 15 Mart'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Serginin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in eşi Meral Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde kadın ve çocuk odaklı gönüllülük çalışması yürüttüklerini, bu çalışmalarla daha fazla kadına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.