Ressam Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi açtı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 14:48, Güncelleme: 25.02.2020 - 14:48 3770+ kez okundu.
 

Ressam Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi açtı

Ressam Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi açtı ADANA (AA) - Ressam Gül Saracoğlu, “Peysaj” isimli fotoğraf sergisi açtı.Adana Ressamlar Derneği tarafından organize edilen Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi fuayesinde sanatseverlerle buluştu.Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, serginin açılışı nedeniyle düzenlenen törende, fotoğraf sanatının gözlemin somut ifadesi olduğunu kaydetti. Her bir eserin iyi bir gözlemin sonucunda resmedildiğini aktaran Akay, şunları belirtti: “Öncelikle bir şeyi sanatçı gözüyle görmek başlangıç oluyor. Saracoğlu, bunu oldukça güzel bir şekilde ifade etmiş oldukça güzel bir şekilde yaşama geçirmiş. Bir siyasetçi bir bilim adamı olarak Allah hepimize sanatın bir dalında bir şeyler yapabilmeyi nasip etmesini dilerim. Saracoğlu’na da bu güzel sergi için teşekkür ediyorum.” dedi. 4 Mart'a kadar açık kalacak sergide 49 fotoğraf bulunuyor.Muhabir : Bekir Ömer FansaYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Ressam Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi açtı

ADANA (AA) - Ressam Gül Saracoğlu, “Peysaj” isimli fotoğraf sergisi açtı.

Adana Ressamlar Derneği tarafından organize edilen Gül Saracoğlu fotoğraf sergisi, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi fuayesinde sanatseverlerle buluştu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, serginin açılışı nedeniyle düzenlenen törende, fotoğraf sanatının gözlemin somut ifadesi olduğunu kaydetti.

Her bir eserin iyi bir gözlemin sonucunda resmedildiğini aktaran Akay, şunları belirtti:

“Öncelikle bir şeyi sanatçı gözüyle görmek başlangıç oluyor. Saracoğlu, bunu oldukça güzel bir şekilde ifade etmiş oldukça güzel bir şekilde yaşama geçirmiş. Bir siyasetçi bir bilim adamı olarak Allah hepimize sanatın bir dalında bir şeyler yapabilmeyi nasip etmesini dilerim. Saracoğlu’na da bu güzel sergi için teşekkür ediyorum.” dedi.

4 Mart'a kadar açık kalacak sergide 49 fotoğraf bulunuyor.


Muhabir : Bekir Ömer Fansa
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.