Antalya'nın fethinin 813'üncü yıl dönümü kutlanıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 14:28, Güncelleme: 04.03.2020 - 14:28 3915+ kez okundu.
 

Antalya'nın fethinin 813'üncü yıl dönümü kutlanıyor

Antalya'nın fethinin 813'üncü yıl dönümü kutlanıyor - Kutlamalar kapsamında düzenlenen 3. Uluslararası Antalya Kongresi'nde biyolojik çeşitlilik değerlendirildiANTALYA (AA) - Antalya'nın fethinin 813. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor."Evimiz Akdeniz" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, Kültür Merkezi Perge Salonu'nda "Antalya'nın Biyolojik Çeşitliliği" paneli düzenlendi. Panelde kentin sahip olduğu bitki ve hayvan türleri zenginliği tanıtıldı. Öğrencilerin yaptığı sunumlar, katılımcıların beğenisini topladı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sunum yapan öğrencilere teşekkür etti. Bu toprakların 813 yıldır Türklere ait olduğunu belirten Karaloğlu, "Son derece başarılı sunumlar yapıldı, ben de bu sunumlardan çok şey öğrendim. Birçok canlıyı, bitki ve hayvan türünü ilk defa burada görme şansımız oldu." dedi. Karaloğlu, sunumların kitap haline getirileceğini söyledi. Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Ahmet Kayır

Antalya'nın fethinin 813'üncü yıl dönümü kutlanıyor

- Kutlamalar kapsamında düzenlenen 3. Uluslararası Antalya Kongresi'nde biyolojik çeşitlilik değerlendirildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın fethinin 813. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

"Evimiz Akdeniz" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, Kültür Merkezi Perge Salonu'nda "Antalya'nın Biyolojik Çeşitliliği" paneli düzenlendi.

Panelde kentin sahip olduğu bitki ve hayvan türleri zenginliği tanıtıldı. Öğrencilerin yaptığı sunumlar, katılımcıların beğenisini topladı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sunum yapan öğrencilere teşekkür etti. Bu toprakların 813 yıldır Türklere ait olduğunu belirten Karaloğlu, "Son derece başarılı sunumlar yapıldı, ben de bu sunumlardan çok şey öğrendim. Birçok canlıyı, bitki ve hayvan türünü ilk defa burada görme şansımız oldu." dedi.

Karaloğlu, sunumların kitap haline getirileceğini söyledi.


Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Ahmet Kayır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.