Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'nın fethinin 813. yılını telgrafla kutladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 15:06, Güncelleme: 05.03.2020 - 15:06 3308+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'nın fethinin 813. yılını telgrafla kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'nın fethinin 813. yılını telgrafla kutladı ANTALYA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın fethinin 813. yıl dönümü dolayısıyla, Vali Münir Karaloğlu'na kutlama telgrafı gönderdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, telgrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl "Evimiz Akdeniz" temasıyla düzenlenen fetih kutlamalarına daveti nedeniyle Vali Karaloğlu'na teşekkür etti. Akdeniz'e açılan kapı Antalya'nın, Türkiye'nin Akdeniz'deki varlığı ve ekonomisine değerli katkılarıyla her zaman stratejik öneme sahip olduğuna işaret eden Erdoğan, telgrafında şunları kaydetti:"Akdeniz sahillerinde ilk fethedilen şehir olan Antalya, kahraman ecdadımızdan bizlere miras kalan, gösterdiği gelişme ve büyüme ile bizleri gururlandıran, tarihi kültürel ve doğal güzellikleriyle dünyanın önemli şehirleri arasında yer alan güzide şehrimizdir. Antalya'nın fethi münasebetiyle düzenlediğiniz etkinlik vesilesiyle Antalya'mızı bizlere miras bırakan Selçuklu Sultanı 1. Gıyaseddin Keyhüsrev'i ve kahraman ordusunu rahmet ve minnetle yad ediyorum. 813. yıl dönümü etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, aziz vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sunarak, "Teveccüh ve hassasiyet gösterip kadim şehrimiz Antalya'mızın fetih yıl dönümünü tebrik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm Antalyalılar adına saygı ve şükranlarımı arz ederim." ifadelerini kullandı.Muhabir : Levent KişiYayınlayan : İlknur Yurdakul

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'nın fethinin 813. yılını telgrafla kutladı

ANTALYA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın fethinin 813. yıl dönümü dolayısıyla, Vali Münir Karaloğlu'na kutlama telgrafı gönderdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, telgrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl "Evimiz Akdeniz" temasıyla düzenlenen fetih kutlamalarına daveti nedeniyle Vali Karaloğlu'na teşekkür etti.

Akdeniz'e açılan kapı Antalya'nın, Türkiye'nin Akdeniz'deki varlığı ve ekonomisine değerli katkılarıyla her zaman stratejik öneme sahip olduğuna işaret eden Erdoğan, telgrafında şunları kaydetti:

"Akdeniz sahillerinde ilk fethedilen şehir olan Antalya, kahraman ecdadımızdan bizlere miras kalan, gösterdiği gelişme ve büyüme ile bizleri gururlandıran, tarihi kültürel ve doğal güzellikleriyle dünyanın önemli şehirleri arasında yer alan güzide şehrimizdir. Antalya'nın fethi münasebetiyle düzenlediğiniz etkinlik vesilesiyle Antalya'mızı bizlere miras bırakan Selçuklu Sultanı 1. Gıyaseddin Keyhüsrev'i ve kahraman ordusunu rahmet ve minnetle yad ediyorum. 813. yıl dönümü etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, aziz vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sunarak, "Teveccüh ve hassasiyet gösterip kadim şehrimiz Antalya'mızın fetih yıl dönümünü tebrik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm Antalyalılar adına saygı ve şükranlarımı arz ederim." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Levent Kişi
Yayınlayan : İlknur Yurdakul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.