Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 15:58, Güncelleme: 23.06.2020 - 15:58 3006+ kez okundu.
 

Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıyor

Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıyor ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesinin engelli bireylerin sosyal ve kültürel yaşamda daha çok yer alabilmelerini sağlayabilmek amacıyla kurduğu "Engelli Koordinasyon Merkezi" çalışmalarına devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engellilere yönelik çalışmaları aynı çatı altında toplamak için 2018'de faaliyetlerine başlayan merkez, tekerlekli sandalyeden yatağa, hasta bezinden işitme cihazına, kullanılan malzemelerin aküsünden jeneratörüne, sağlık malzemelerine kadar birçok hizmeti engelli bireylere ücretsiz sunuyor. Engelli Koordinasyon Merkezi bu güne kadar 147 engelli bireye tekerlekli sandalye, 367 kişiye hasta bezi, 35 kişiye motorlu hasta yatağı, 58 kişiye havalı yatak, 86 kişiye işitme cihazı, 6 kişiye akülü tekerlekli sandalye, 27 kişiye de sosyal ve ekonomik destek sağlanmasına aracılık ederek, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırdı. Muhabir : Tahsin KüçükkaracaYayınlayan : Levent Kişi

Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıyor

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesinin engelli bireylerin sosyal ve kültürel yaşamda daha çok yer alabilmelerini sağlayabilmek amacıyla kurduğu "Engelli Koordinasyon Merkezi" çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engellilere yönelik çalışmaları aynı çatı altında toplamak için 2018'de faaliyetlerine başlayan merkez, tekerlekli sandalyeden yatağa, hasta bezinden işitme cihazına, kullanılan malzemelerin aküsünden jeneratörüne, sağlık malzemelerine kadar birçok hizmeti engelli bireylere ücretsiz sunuyor.

Engelli Koordinasyon Merkezi bu güne kadar 147 engelli bireye tekerlekli sandalye, 367 kişiye hasta bezi, 35 kişiye motorlu hasta yatağı, 58 kişiye havalı yatak, 86 kişiye işitme cihazı, 6 kişiye akülü tekerlekli sandalye, 27 kişiye de sosyal ve ekonomik destek sağlanmasına aracılık ederek, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırdı.

Muhabir : Tahsin Küçükkaraca
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.