Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 22:46, Güncelleme: 03.03.2020 - 22:46 3253+ kez okundu.
 

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası - Organizasyonun ilk 2 yarı finalisti belli olduADANA (AA) - Basketbolda Kadınlar Türkiye Kupası yarı finaline yükselen ilk 2 takım Fenerbahçe Öznur Kablo ve Çankaya Üniversitesi oldu.Adana Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk gün karşılaşmalarının ardından Bellona Kayseri Basketbol'u 73-61 yenen Fenerbahçe Öznur Kablo ile Birevim Elazığ İl Özel İdare'yi 91-77 yenen Çankaya Üniversitesi yarı finale yükseldi.Fenerbahçe Öznur Kablo ve Çankaya Üniversitesi, aynı zamanda yarı finalde de eşleşti. 5 Mart'ta oyanacak müsabakada iki takım finale çıkma mücadelesi verecek.Çeyrek finalde yarın oynanacak Galatasaray-İzmit Belediyespor ve OGM Ormanspor-Beşiktaş TRC İnşaat maçlarının galibi de yarı finalde eşleşecek.Organizasyonda final müsabakası ise 6 Mart'ta yapılacak.Muhabir : İbrahim ErikanYayınlayan : Mehmet Sevinç

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası

- Organizasyonun ilk 2 yarı finalisti belli oldu

ADANA (AA) - Basketbolda Kadınlar Türkiye Kupası yarı finaline yükselen ilk 2 takım Fenerbahçe Öznur Kablo ve Çankaya Üniversitesi oldu.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk gün karşılaşmalarının ardından Bellona Kayseri Basketbol'u 73-61 yenen Fenerbahçe Öznur Kablo ile Birevim Elazığ İl Özel İdare'yi 91-77 yenen Çankaya Üniversitesi yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe Öznur Kablo ve Çankaya Üniversitesi, aynı zamanda yarı finalde de eşleşti. 5 Mart'ta oyanacak müsabakada iki takım finale çıkma mücadelesi verecek.

Çeyrek finalde yarın oynanacak Galatasaray-İzmit Belediyespor ve OGM Ormanspor-Beşiktaş TRC İnşaat maçlarının galibi de yarı finalde eşleşecek.

Organizasyonda final müsabakası ise 6 Mart'ta yapılacak.

Muhabir : İbrahim Erikan
Yayınlayan : Mehmet Sevinç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.