Antalya'daki dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 14:24, Güncelleme: 20.06.2020 - 14:24 3406+ kez okundu.
 

Antalya'daki dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

Antalya'daki dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı ANTALYA (AA) - Antalya ve Ankara'da, internetten verdikleri satılık otomobil ilanlarıyla farklı kentlerdeki 13 kişiyi dolandırarak 160 bin 900 lira topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet sitelerine verilen otomobil ilanlarından dolandırıcılık yapıldığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.Ekipler, Antalya ve Ankara'da sahte isimlerle internet sitelerine verdikleri ilanlar için arayanları kapora alarak dolandırdıkları öne sürülen şüpheliler K.K.E, M.A. ve T.K'yi, düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Zanlıların ev, iş yeri ve üstlerindeki aramada, suçtan kazanıldığı değerlendirilen bin 570 dolar, 8 bin 250 lira ile çok sayıda bilgisayar, cep telefonu, yabancı uyruklular adına alınmış SIM kartları, sahte kimlikle ilan verdikleri araçların bilgilerinin olduğu not kağıtları ele geçirildi. Şüphelilerin farklı kentlerdeki 13 kişiyi dolandırarak 160 bin 900 lira topladıkları iddia edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Öte yandan, zanlılardan T.K'nin 18 ayrı suçtan toplamda 16 yıl 3 ay 8 gün hapis cezasına çarptırıldığı, diğerlerinin de "dolandırıcılık" suçundan çok sayıda suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Muhabir : Gülsem AdamYayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Antalya'daki dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya ve Ankara'da, internetten verdikleri satılık otomobil ilanlarıyla farklı kentlerdeki 13 kişiyi dolandırarak 160 bin 900 lira topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet sitelerine verilen otomobil ilanlarından dolandırıcılık yapıldığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Antalya ve Ankara'da sahte isimlerle internet sitelerine verdikleri ilanlar için arayanları kapora alarak dolandırdıkları öne sürülen şüpheliler K.K.E, M.A. ve T.K'yi, düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.

Zanlıların ev, iş yeri ve üstlerindeki aramada, suçtan kazanıldığı değerlendirilen bin 570 dolar, 8 bin 250 lira ile çok sayıda bilgisayar, cep telefonu, yabancı uyruklular adına alınmış SIM kartları, sahte kimlikle ilan verdikleri araçların bilgilerinin olduğu not kağıtları ele geçirildi.

Şüphelilerin farklı kentlerdeki 13 kişiyi dolandırarak 160 bin 900 lira topladıkları iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan, zanlılardan T.K'nin 18 ayrı suçtan toplamda 16 yıl 3 ay 8 gün hapis cezasına çarptırıldığı, diğerlerinin de "dolandırıcılık" suçundan çok sayıda suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Muhabir : Gülsem Adam
Yayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.