Antalya'da Mehmetçiğe destek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 13:02, Güncelleme: 03.03.2020 - 13:02 3402+ kez okundu.
 

Antalya'da Mehmetçiğe destek

Antalya'da Mehmetçiğe destek ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesindeki vatandaşlar, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu askerlerin şehit düşmesinin ardından düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi. Duacı, Çamlıca, Kızıllı, Kirişçiler, Odabaşı, Başköy ve Gaziler mahalle muhtarı ve ihtiyar heyeti ile mahalle sakinleri, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip başsağlığı dileklerini iletti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdiklerini kaydetti. Muhabir : Sinan ÖzmüşYayınlayan : Metin Bolat

Antalya'da Mehmetçiğe destek

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesindeki vatandaşlar, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu askerlerin şehit düşmesinin ardından düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.

Duacı, Çamlıca, Kızıllı, Kirişçiler, Odabaşı, Başköy ve Gaziler mahalle muhtarı ve ihtiyar heyeti ile mahalle sakinleri, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip başsağlığı dileklerini iletti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdiklerini kaydetti.

Muhabir : Sinan Özmüş
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.