Burdur'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran kişi gözetim altına alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 16:10, Güncelleme: 02.03.2020 - 16:10 2930+ kez okundu.
 

Burdur'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran kişi gözetim altına alındı

Burdur'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran kişi gözetim altına alındı BURDUR (AA) - Burdur'da yurt dışından gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişinin, tedbir amaçlı gözetim altına alındığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 18 yaşındaki erkek hasta, yüksek ateş şikayetiyle aile hekimliğine başvurdu. Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisine yönlendirilen hasta, tedbir amaçlı enfeksiyon servisi izole odada gözetim altına alındı.Ateşi 36 buçuk dereceye düşen ve koronavirüs belirtileri göstermeyen hasta, numune sonuçları gelene kadar gözetim altında tutulacak.Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : Levent Kişi

Burdur'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran kişi gözetim altına alındı

BURDUR (AA) - Burdur'da yurt dışından gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişinin, tedbir amaçlı gözetim altına alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 18 yaşındaki erkek hasta, yüksek ateş şikayetiyle aile hekimliğine başvurdu.

Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisine yönlendirilen hasta, tedbir amaçlı enfeksiyon servisi izole odada gözetim altına alındı.

Ateşi 36 buçuk dereceye düşen ve koronavirüs belirtileri göstermeyen hasta, numune sonuçları gelene kadar gözetim altında tutulacak.

Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.