Adana'da park halindeki iki araca çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 17:20, Güncelleme: 17.06.2020 - 17:20 2854+ kez okundu.
 

Adana'da park halindeki iki araca çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı

Adana'da park halindeki iki araca çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı - Polis, yaralı sürücünün cep telefonuyla eşini arayarak durumunun iyi olduğunu anlattıADANA (AA) - Adana'da park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Menderes D. idaresindeki 01 YF 201 plakalı otomobil, merkez Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeyken park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra takla attı.Ters dönen otomobilde sıkışan sürücü Menderes D. ve otomobilde bulunan 1 kişi, polis tarafından araçtan çıkarıldı.O sırada olay yerinden geçmekte olan bir hemşire, yaralılara ilk müdahalede bulundu.Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Menderes D'ye sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında bir polis memuru sürücünün cep telefonu ile eşini arayarak durumunun iyi olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını anlatmaya çalıştı.Otomobil ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.Muhabir : Muzaffer ÇağlıyanerYayınlayan : Şükran Yücel

Adana'da park halindeki iki araca çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı

- Polis, yaralı sürücünün cep telefonuyla eşini arayarak durumunun iyi olduğunu anlattı

ADANA (AA) - Adana'da park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Menderes D. idaresindeki 01 YF 201 plakalı otomobil, merkez Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeyken park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra takla attı.

Ters dönen otomobilde sıkışan sürücü Menderes D. ve otomobilde bulunan 1 kişi, polis tarafından araçtan çıkarıldı.

O sırada olay yerinden geçmekte olan bir hemşire, yaralılara ilk müdahalede bulundu.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Menderes D'ye sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında bir polis memuru sürücünün cep telefonu ile eşini arayarak durumunun iyi olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını anlatmaya çalıştı.

Otomobil ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Muhabir : Muzaffer Çağlıyaner
Yayınlayan : Şükran Yücel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.