Hatay'da silahlı kavgada bir kişi öldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 21:02, Güncelleme: 05.03.2020 - 21:02 4339+ kez okundu.
 

Hatay'da silahlı kavgada bir kişi öldü

Hatay'da silahlı kavgada bir kişi öldü HATAY (AA) - Hatay'ın Arsuz ilçesinde silahlı kavgada bir kişi öldü.İddiaya göre, Yukarı Kepirce Mahallesi'nde Bostan Özden (63) ile S.Ş. (31) arasında tarla meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahların da kullanıldığı kavgada Özden, pompalı tüfekle yaralandı.112 Acil Sağlık ekiplerince İskenderun'da özel bir hastaneye kaldırılan Özden kurtarılamadı. Güvenlik güçleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Muhabir : Burak MilliYayınlayan : Kamuran Akkuş

Hatay'da silahlı kavgada bir kişi öldü

HATAY (AA) - Hatay'ın Arsuz ilçesinde silahlı kavgada bir kişi öldü.

İddiaya göre, Yukarı Kepirce Mahallesi'nde Bostan Özden (63) ile S.Ş. (31) arasında tarla meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahların da kullanıldığı kavgada Özden, pompalı tüfekle yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince İskenderun'da özel bir hastaneye kaldırılan Özden kurtarılamadı.

Güvenlik güçleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Muhabir : Burak Milli
Yayınlayan : Kamuran Akkuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.