Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi suda kayboldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 22:14, Güncelleme: 18.06.2020 - 22:14 2498+ kez okundu.
 

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi suda kayboldu

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi suda kayboldu ADANA (AA) - Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi, tüm aramalara rağmen bulunamadı.Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Çatalan Köprüsü üzerinden genç bir erkeğin baraj gölüne atladığını görenler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtfaiye ve polis ekiplerinin arama çalışmaları sonuç vermeyince olay yerine su altı polisi çağrıldı.Vatandaşın atladığı bölgede arama yapan balık adamlar, havanın kararması nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.Çalışmaların sabah saatlerinde tekrar başlayacağı bildirildi.Muhabir : Muzaffer ÇağlıyanerYayınlayan : Şermin Coşkun

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi suda kayboldu

ADANA (AA) - Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan kişi, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Çatalan Köprüsü üzerinden genç bir erkeğin baraj gölüne atladığını görenler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ve polis ekiplerinin arama çalışmaları sonuç vermeyince olay yerine su altı polisi çağrıldı.

Vatandaşın atladığı bölgede arama yapan balık adamlar, havanın kararması nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Çalışmaların sabah saatlerinde tekrar başlayacağı bildirildi.

Muhabir : Muzaffer Çağlıyaner
Yayınlayan : Şermin Coşkun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.