Uğurlu öğretmenler RUNATOLIA Maratonu’nda TEGV için koştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 16:48, Güncelleme: 02.03.2020 - 16:48 3060+ kez okundu.
 

Uğurlu öğretmenler RUNATOLIA Maratonu’nda TEGV için koştu

Uğurlu öğretmenler RUNATOLIA Maratonu’nda TEGV için koştu İSTANBUL(AA) - Yardımseverlik bilincinin geliştirilmesine öncülük etmek için düzenlenen RUNATOLIA Maratonu’nda Uğurlu öğretmenler TEGV için koştu. Uğur Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Antalya’da gerçekleşen RUNATOLIA Maratonu’na Uğur Okulları Batı Akdeniz Bölgesi Ortaokulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi öğretmenleri ve gönüllü öğretmenler katılarak destek sağladı. Öğretmenler, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesi kapsamında dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara nitelikli eğitim desteği için iyilik peşinde koşarak adımlarına anlam kattılar.1 Mart Pazar günü gerçekleştirilen koşunun ardından, Türkiye geneli Uğur Okullarında düzenlenen yardım kampanyasıyla da önemli oranda katkı sağlandı. Bu yıl 14. kez düzenlenen RUNATOLIA Maratonu’nda, çevresini bilinçlendirerek harekete geçirmeyi amaçlayan Uğurlu öğretmenler, öğrenciler ve veliler konuyla ilgili farkındalık yaratmayı hedefledi. Muhabir : Furkan GençoğluYayınlayan : Harun Bahçivan

Uğurlu öğretmenler RUNATOLIA Maratonu’nda TEGV için koştu

İSTANBUL(AA) - Yardımseverlik bilincinin geliştirilmesine öncülük etmek için düzenlenen RUNATOLIA Maratonu’nda Uğurlu öğretmenler TEGV için koştu.

Uğur Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Antalya’da gerçekleşen RUNATOLIA Maratonu’na Uğur Okulları Batı Akdeniz Bölgesi Ortaokulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi öğretmenleri ve gönüllü öğretmenler katılarak destek sağladı. Öğretmenler, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesi kapsamında dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara nitelikli eğitim desteği için iyilik peşinde koşarak adımlarına anlam kattılar.

1 Mart Pazar günü gerçekleştirilen koşunun ardından, Türkiye geneli Uğur Okullarında düzenlenen yardım kampanyasıyla da önemli oranda katkı sağlandı.

Bu yıl 14. kez düzenlenen RUNATOLIA Maratonu’nda, çevresini bilinçlendirerek harekete geçirmeyi amaçlayan Uğurlu öğretmenler, öğrenciler ve veliler konuyla ilgili farkındalık yaratmayı hedefledi.

Muhabir : Furkan Gençoğlu
Yayınlayan : Harun Bahçivan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.