Serik'te şehit babalarına babalar günü ziyareti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2020 - 19:16, Güncelleme: 21.06.2020 - 19:16 2712+ kez okundu.
 

Serik'te şehit babalarına babalar günü ziyareti

Serik'te şehit babalarına babalar günü ziyareti ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde babalar gününde şehit babaları unutulmadı. Serik Kaymakamlığınca ilçede yaşayan şehit babaları babalar günü dolayısıyla evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerde, Serik Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Meral Yılmaz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Soner Kahya hazır bulundu. Serik Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz, "Şehitlerimizin emaneti olan, kıymetli şehit babalarını bu özel günde yalnız bırakmadık." dedi. Ziyaretlerde şehit babalarına çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Rifat Yerlikaya

Serik'te şehit babalarına babalar günü ziyareti

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde babalar gününde şehit babaları unutulmadı.

Serik Kaymakamlığınca ilçede yaşayan şehit babaları babalar günü dolayısıyla evlerinde ziyaret edildi.

Ziyaretlerde, Serik Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Meral Yılmaz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Soner Kahya hazır bulundu.

Serik Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz, "Şehitlerimizin emaneti olan, kıymetli şehit babalarını bu özel günde yalnız bırakmadık." dedi.

Ziyaretlerde şehit babalarına çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Rifat Yerlikaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.