Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 16:04, Güncelleme: 24.08.2020 - 16:04 4072+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı ERZURUM (AA) - Süper Lig ekipleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Fraport TAV Antalyaspor, bir futbolcusunun Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz." ifadelerine yer verildi.Fraport TAV Antalyaspor'un sosyal medyadan yayımladığı mesajda da "Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1 futbolcusuna geçmiş olsun der, bir an önce sağlığına kavuşup sahalara dönmesini dileriz." denildi. Muhabir : Muhammet Mutaf,Oktay ÖzdenYayınlayan : Mehmet Sevinç

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

ERZURUM (AA) - Süper Lig ekipleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Fraport TAV Antalyaspor, bir futbolcusunun Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fraport TAV Antalyaspor'un sosyal medyadan yayımladığı mesajda da "Kovid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1 futbolcusuna geçmiş olsun der, bir an önce sağlığına kavuşup sahalara dönmesini dileriz." denildi.

Muhabir : Muhammet Mutaf,Oktay Özden
Yayınlayan : Mehmet Sevinç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.