Otomobil ile çarpışan motosikletteki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 13:02, Güncelleme: 25.02.2020 - 13:02 2438+ kez okundu.
 

Otomobil ile çarpışan motosikletteki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Otomobil ile çarpışan motosikletteki lise öğrencisi hayatını kaybetti ANTALYA (AA) - Antalya'da otomobil ile çarpışan motosikletteki iki gençten biri hayatını kaybetti, bir ağır yaralandı. İslamlar Mahallesi Yeşilköy mevkisinde, Alihan Ergin (21) yönetimindeki 07 F 6779 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yusuf Çan Çelik'in (21) kullandığı 07 SFB 79 plakalı motosikletle çarpıştı.Kazada sürücü Çelik ile motosikletteki Berat Çetin (18) yaralandı. Kaş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Çetin, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Çelik'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.Sürücü Çelik'in kask kullandığı, Kaş Merkez Lisesi öğrencisi Berat Çetin de ise kask olmadığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Alihan Ergin gözaltına alındı.Kazanın ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Çetin'in cenazesi, öğretmen olan baba Levent Çetin ve yakınları tarafından alındı. Cenazesi Uşak'ta toprağa verileceği öğrenilen Berat Çetin'in yakınları uzun süre gözyaşı döktü.Muhabir : Sinan ÖzmüşYayınlayan : Şükran Yücel

Otomobil ile çarpışan motosikletteki lise öğrencisi hayatını kaybetti

ANTALYA (AA) - Antalya'da otomobil ile çarpışan motosikletteki iki gençten biri hayatını kaybetti, bir ağır yaralandı.

İslamlar Mahallesi Yeşilköy mevkisinde, Alihan Ergin (21) yönetimindeki 07 F 6779 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yusuf Çan Çelik'in (21) kullandığı 07 SFB 79 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada sürücü Çelik ile motosikletteki Berat Çetin (18) yaralandı.

Kaş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Çetin, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Çelik'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Sürücü Çelik'in kask kullandığı, Kaş Merkez Lisesi öğrencisi Berat Çetin de ise kask olmadığı öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Alihan Ergin gözaltına alındı.

Kazanın ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Çetin'in cenazesi, öğretmen olan baba Levent Çetin ve yakınları tarafından alındı.

Cenazesi Uşak'ta toprağa verileceği öğrenilen Berat Çetin'in yakınları uzun süre gözyaşı döktü.


Muhabir : Sinan Özmüş
Yayınlayan : Şükran Yücel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.