Mersin'de "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi"

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 15:44, Güncelleme: 03.03.2020 - 15:44 3735+ kez okundu.
 

Mersin'de "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi"

Mersin'de "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" MERSİN (AA) - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından uygulanan "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Mersin'de çocuklara eğitim verildi. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, çocuklara olimpiyat oyunları ve felsefesi, çevre duyarlılığı ve sağlıklı beslenme konularında sunum yapıldı.Çocuklar, çizgi film, çeşitli yarışmalar ve video anlatımıyla gerçekleşen programda keyifli anlar yaşadı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun çocukların gelişiminde ve başarısında önemli bir rol oynadığını belirterek, 14 yıldır yürütülen projenin destekçilerine teşekkür etti. Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : İsmihan Özgüven

Mersin'de "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi"

MERSİN (AA) - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından uygulanan "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Mersin'de çocuklara eğitim verildi.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, çocuklara olimpiyat oyunları ve felsefesi, çevre duyarlılığı ve sağlıklı beslenme konularında sunum yapıldı.

Çocuklar, çizgi film, çeşitli yarışmalar ve video anlatımıyla gerçekleşen programda keyifli anlar yaşadı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun çocukların gelişiminde ve başarısında önemli bir rol oynadığını belirterek, 14 yıldır yürütülen projenin destekçilerine teşekkür etti.

Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.