Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil'den veda ziyaretleri

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 15:34, Güncelleme: 24.06.2020 - 15:34 2952+ kez okundu.
 

Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil'den veda ziyaretleri

Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil'den veda ziyaretleri ADANA (AA) - Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı vekili olarak atanan Mustafa Yeşil, veda ziyaretleri kapsamında ilçede şehit ailelerini ziyaret etti.Şehit aileleriyle şehitliğe giden Yeşil, burada şehitlerin mezarına çiçek bıraktı ve dua etti.Şehit aileleri de her zaman yanlarında olan Yeşil'e teşekkür ederek, görevinde başarılar dilediler.Muhabir : Fatih AzgınYayınlayan : İsmihan Özgüven

Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil'den veda ziyaretleri

ADANA (AA) - Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı vekili olarak atanan Mustafa Yeşil, veda ziyaretleri kapsamında ilçede şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit aileleriyle şehitliğe giden Yeşil, burada şehitlerin mezarına çiçek bıraktı ve dua etti.

Şehit aileleri de her zaman yanlarında olan Yeşil'e teşekkür ederek, görevinde başarılar dilediler.

Muhabir : Fatih Azgın
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.