3. Kepez Kitap Fuarı'na doğru

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 16:12, Güncelleme: 04.03.2020 - 16:12 3810+ kez okundu.
 

3. Kepez Kitap Fuarı'na doğru

3. Kepez Kitap Fuarı'na doğru ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi, "3. Kitap Fuarı" düzenleyecek.Su krizine dikkati çekmek için bu yıl "su" temasıyla organize edilecek fuar, 13-22 Mart'ta, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kitapseverlerle buluşturulacak.Fuarda, yazarların yanı sıra çok sayıda kitap ve yüzlerce yayın evi yer alacak. Hayati öneme sahip olan suyun, küresel ısınma sebebiyle her geçen gün tükenmekte olduğuna dikkati çekebilmek amacıyla fuarda suyun önemi de anlatılacak.Kepez Kitap Fuarı, 2018'de 380 bin, geçen sene ise 400 bin ziyaretçi ağırlamıştı.Muhabir : Ayşe YıldızYayınlayan : Metin Bolat

3. Kepez Kitap Fuarı'na doğru

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi, "3. Kitap Fuarı" düzenleyecek.

Su krizine dikkati çekmek için bu yıl "su" temasıyla organize edilecek fuar, 13-22 Mart'ta, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kitapseverlerle buluşturulacak.

Fuarda, yazarların yanı sıra çok sayıda kitap ve yüzlerce yayın evi yer alacak. Hayati öneme sahip olan suyun, küresel ısınma sebebiyle her geçen gün tükenmekte olduğuna dikkati çekebilmek amacıyla fuarda suyun önemi de anlatılacak.

Kepez Kitap Fuarı, 2018'de 380 bin, geçen sene ise 400 bin ziyaretçi ağırlamıştı.

Muhabir : Ayşe Yıldız
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.