Mersin'de "KAAN Projesi" hayata geçiriliyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 17:02, Güncelleme: 05.03.2020 - 17:02 3106+ kez okundu.
 

Mersin'de "KAAN Projesi" hayata geçiriliyor

Mersin'de "KAAN Projesi" hayata geçiriliyor MERSİN (AA) - Mersin'de, Kamusal Asayiş Analiz Nitelik Geliştirme (KAAN) Projesi kapsamında ilk çalışmalar başladı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, projeyle birlikte ekiplerin koordinasyon halinde çalışması, olay meydana gelmeden suçun önlenmesi ve meydana gelen olayların en seri şekilde bildirilmesi hedefleniyor.Bu doğrultuda oluşturulan ekipler, hastanelerde, üniversitelerde, alışveriş merkezlerinde, otogarda, tren istasyonunda ve parklarda eğitim çalışmaları yaptı. Çalışmalarda toplamda 876 güvenlik görevlisi ve 490 emniyet personeline eğitim verildi.Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : Erdinç Aksoy

Mersin'de "KAAN Projesi" hayata geçiriliyor

MERSİN (AA) - Mersin'de, Kamusal Asayiş Analiz Nitelik Geliştirme (KAAN) Projesi kapsamında ilk çalışmalar başladı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, projeyle birlikte ekiplerin koordinasyon halinde çalışması, olay meydana gelmeden suçun önlenmesi ve meydana gelen olayların en seri şekilde bildirilmesi hedefleniyor.

Bu doğrultuda oluşturulan ekipler, hastanelerde, üniversitelerde, alışveriş merkezlerinde, otogarda, tren istasyonunda ve parklarda eğitim çalışmaları yaptı.

Çalışmalarda toplamda 876 güvenlik görevlisi ve 490 emniyet personeline eğitim verildi.


Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : Erdinç Aksoy

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.