Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 15:28, Güncelleme: 02.03.2020 - 15:28 3883+ kez okundu.
 

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu ADANA (AA) - Tufanbeyli ilçesinde "Şehitlere saygı" yürüyüşü düzenlendi.Tufanbeyli Ulu Cami'nde, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için mevlit okundu.Daha sonra Recep Aktürk Meydanı'ndan bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atarak Şehitlik Anıtı'na kadar yürüdü.Kaymakam Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Remzi Ergü, kurum amirlerinin de katıldığı yürüyüşün ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Muhabir : Mustafa YılmazYayınlayan : İsmihan Özgüven

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

ADANA (AA) - Tufanbeyli ilçesinde "Şehitlere saygı" yürüyüşü düzenlendi.

Tufanbeyli Ulu Cami'nde, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için mevlit okundu.

Daha sonra Recep Aktürk Meydanı'ndan bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atarak Şehitlik Anıtı'na kadar yürüdü.

Kaymakam Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Remzi Ergü, kurum amirlerinin de katıldığı yürüyüşün ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.


Muhabir : Mustafa Yılmaz
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.