Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 12:52, Güncelleme: 02.03.2020 - 12:52 4216+ kez okundu.
 

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu - Mersin'in Erdemli ilçesinde bir araya gelen 15 dağcı, Toros Dağları'nın 2 bin rakımına tırmanıp Türk bayrağı açtı MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde bir araya gelen 15 dağcı, Bahar Kalkanı Harekatı'na desteklerini göstermek ve şehitleri anmak için tırmandıkları Toros Dağları'nın 2 bin rakımında Türk bayrağı açtı.Erdemli Ayyıldız Gezginleri Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri, İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'ndeki babaevine giderek şehidin babası Şuayip ve annesi Gülten Tüzel'e taziyelerini iletti.Tüzel'in mezarına da giden dernek üyeleri, şehidin kabrine çiçek bırakıp dua etti. Daha sonra Toros Dağları'na tırmanan 15 dağcı, 2 bin rakımda Türk bayrağı açtı.Dernek Başkanı Emre Erçelik, yaptığı açıklamada, yürüyüşlerini tüm şehitlere ithafen gerçekleştirdiklerini söyledi.Şehitlerin anılarını her zaman canlı tutmak istediklerini belirten Erçelik, "Şehitlerimiz haklarını helal etsin bizlere. Mekanları cennet olsun. Allah bu necip millete böyle acıyı bir daha yaşatmasın. Biz bundan sonraki tüm etkinliklerimizde şehitlerimizi anarak onların hatıralarını canlı tutmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.Muhabir : Derviş ÇömezYayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

- Mersin'in Erdemli ilçesinde bir araya gelen 15 dağcı, Toros Dağları'nın 2 bin rakımına tırmanıp Türk bayrağı açtı

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde bir araya gelen 15 dağcı, Bahar Kalkanı Harekatı'na desteklerini göstermek ve şehitleri anmak için tırmandıkları Toros Dağları'nın 2 bin rakımında Türk bayrağı açtı.

Erdemli Ayyıldız Gezginleri Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri, İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'ndeki babaevine giderek şehidin babası Şuayip ve annesi Gülten Tüzel'e taziyelerini iletti.

Tüzel'in mezarına da giden dernek üyeleri, şehidin kabrine çiçek bırakıp dua etti.

Daha sonra Toros Dağları'na tırmanan 15 dağcı, 2 bin rakımda Türk bayrağı açtı.

Dernek Başkanı Emre Erçelik, yaptığı açıklamada, yürüyüşlerini tüm şehitlere ithafen gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şehitlerin anılarını her zaman canlı tutmak istediklerini belirten Erçelik, "Şehitlerimiz haklarını helal etsin bizlere. Mekanları cennet olsun. Allah bu necip millete böyle acıyı bir daha yaşatmasın. Biz bundan sonraki tüm etkinliklerimizde şehitlerimizi anarak onların hatıralarını canlı tutmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Derviş Çömez
Yayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.