Vakıfbank'tan PÜİS üyelerine özel komisyon oranı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 03.03.2020 - 13:56 4270+ kez okundu.
 

Vakıfbank'tan PÜİS üyelerine özel komisyon oranı

Vakıfbank'tan PÜİS üyelerine özel komisyon oranı ANKARA (AA) - Vakıfbank ile Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) arasında kredi kartı komisyonlarına ilişkin protokol imzalandı. Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Vakıfbank, PÜİS üyesi akaryakıt bayilerine tüm kartlarda yüzde 1,05 kredi kartı komisyonu uygulayacak. Söz konusu uygulama, 2 Mart 2020 itibarıyla geçerli olacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, şunları kaydetti:"Bayilerimizin üzerinde önemli bir finansman yükü oluşturan kredi kartı komisyonlarının indirilmesi için sendikamız 2 yıl önce çalışmalara başladı ve 2018'in eylül ayında ilk protokolü Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile imzaladık. Ziraat Bankası ile 2 yıl önce başlayan bu iş birliğimiz devam ediyor. Bu süreçte diğer bankalarla da görüşmelerimiz sürdü. En son 25 Şubat'ta eski İçişleri Bakanı ve Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu'yu ziyaret ederek talebimizi ilettik ve nihayet Vakıfbank'la da bir protokol imzaladık."Muhabir : Murat TemizerYayınlayan : Ali Berat Meriç

Vakıfbank'tan PÜİS üyelerine özel komisyon oranı

ANKARA (AA) - Vakıfbank ile Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) arasında kredi kartı komisyonlarına ilişkin protokol imzalandı.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Vakıfbank, PÜİS üyesi akaryakıt bayilerine tüm kartlarda yüzde 1,05 kredi kartı komisyonu uygulayacak. Söz konusu uygulama, 2 Mart 2020 itibarıyla geçerli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, şunları kaydetti:

"Bayilerimizin üzerinde önemli bir finansman yükü oluşturan kredi kartı komisyonlarının indirilmesi için sendikamız 2 yıl önce çalışmalara başladı ve 2018'in eylül ayında ilk protokolü Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile imzaladık. Ziraat Bankası ile 2 yıl önce başlayan bu iş birliğimiz devam ediyor. Bu süreçte diğer bankalarla da görüşmelerimiz sürdü. En son 25 Şubat'ta eski İçişleri Bakanı ve Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu'yu ziyaret ederek talebimizi ilettik ve nihayet Vakıfbank'la da bir protokol imzaladık."

Muhabir : Murat Temizer
Yayınlayan : Ali Berat Meriç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.