Toroslar'da kadınlar hobi ve meslek eğitim kurslarıyla sosyalleşiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 17:46, Güncelleme: 26.02.2020 - 17:46 3694+ kez okundu.
 

Toroslar'da kadınlar hobi ve meslek eğitim kurslarıyla sosyalleşiyor

Toroslar'da kadınlar hobi ve meslek eğitim kurslarıyla sosyalleşiyor MERSİN (AA) - Toroslar Belediyesince düzenlenen hobi ve meslek eğitim kurslarına katılan kadınlar, sosyalleşerek sağlıklı yaşam hakkında bilinçlendiriliyor. Belediyen yapılan açıklamaya göre, hobi ve mesleki eğitim kursları ile özellikle ev hanımlarının sosyal hayatın içinde daha aktif yer almalarını sağlamak amacıyla, 15 farklı branşta kurs düzenleniyor. Çeşitli branşlarda açılan spor kurslarıyla farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunulurken, ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşam hakkında eğitimler veriliyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın önemine değinerek, "Bu kurslarımız ile kadınların, sadece spor yapmaları değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz. Kadınların kurslarımıza ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı. ,Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Toroslar'da kadınlar hobi ve meslek eğitim kurslarıyla sosyalleşiyor

MERSİN (AA) - Toroslar Belediyesince düzenlenen hobi ve meslek eğitim kurslarına katılan kadınlar, sosyalleşerek sağlıklı yaşam hakkında bilinçlendiriliyor.

Belediyen yapılan açıklamaya göre, hobi ve mesleki eğitim kursları ile özellikle ev hanımlarının sosyal hayatın içinde daha aktif yer almalarını sağlamak amacıyla, 15 farklı branşta kurs düzenleniyor.

Çeşitli branşlarda açılan spor kurslarıyla farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunulurken, ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşam hakkında eğitimler veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın önemine değinerek, "Bu kurslarımız ile kadınların, sadece spor yapmaları değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz. Kadınların kurslarımıza ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

,

Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.