Hatay'daki göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalananların 8'i tutukland..

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 12:34, Güncelleme: 22.06.2020 - 12:34 3493+ kez okundu.
 

Hatay'daki göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalananların 8'i tutukland..

Hatay'daki göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalananların 8'i tutuklandı HATAY (AA) - Hatay'ın Altınözü ilçesinde göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalanarak adliyeye çıkarılan 17 zanlıdan 8'i tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Altınözü ve Antakya ilçelerinde yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 1'i yabancı uyruklu 17 kişi Altınözü Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı. Göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti suçlarından yargılanan zanlılardan 8'i tutuklanırken 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dün gerçekleştirilen operasyonda, zanlıların adreslerinde 1 kilogram kubar esrar ve 32 kök Hint keneviri ele geçirilmişti. Muhabir : Mehmet ToktaşYayınlayan : Emin Tamer Toğanaş

Hatay'daki göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalananların 8'i tutuklandı

HATAY (AA) - Hatay'ın Altınözü ilçesinde göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti operasyonunda yakalanarak adliyeye çıkarılan 17 zanlıdan 8'i tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Altınözü ve Antakya ilçelerinde yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 1'i yabancı uyruklu 17 kişi Altınözü Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

Göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti suçlarından yargılanan zanlılardan 8'i tutuklanırken 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dün gerçekleştirilen operasyonda, zanlıların adreslerinde 1 kilogram kubar esrar ve 32 kök Hint keneviri ele geçirilmişti.

Muhabir : Mehmet Toktaş
Yayınlayan : Emin Tamer Toğanaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.