Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci görevine başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 15:56, Güncelleme: 22.06.2020 - 15:56 3335+ kez okundu.
 

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci görevine başladı

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci görevine başladı - Emniyet Müdürü İnci: - "Polis teşkilatı, Adanalılardan her zaman yardım gördü. Yine aynı şekilde onların yardımını bekliyoruz. Vatandaş ve polis kaynaşmasıyla huzuru tesis edeceğiz"ADANA (AA) - Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürlüğüne atanan Doğan İnci görevine başladı.İnci, Adana Emniyet Müdürlüğü bahçesinde emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve amirler tarafından karşılandı.İnci, yaptığı açıklamada, huzur şehri Adana'nın, huzur ve güvenin devamı için görev alacağını söyledi.Daha önce görev yapan müdürlerin faaliyetlerinin yerine getirilmesinin takipçisi olacağına dikkati çeken İnci, şöyle konuştu:"Zafer Müdürümüzün Adana'ya çok güzel hizmetleri oldu. Ben de ondan aldığım bayrağı en yukarı çıkarmak için tüm gücümle çalışacağım. Bizler Anayasa'ya, kanunlara bağlı, büyük Türk milletinin, Türk polis teşkilatının birer mensuplarıyız. Adana'mız için gece gündüz canımızla çalışacağız. Bu vesileyle Adanalılara selamlarımı iletiyorum. Polis teşkilatı, Adanalılardan her zaman yardım gördü. Yine aynı şekilde onların yardımını bekliyoruz. Vatandaş ve polis kaynaşmasıyla huzuru tesis edeceğiz." Muhabir : Eren BozkurtYayınlayan : Emin Tamer Toğanaş

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci görevine başladı

- Emniyet Müdürü İnci: - "Polis teşkilatı, Adanalılardan her zaman yardım gördü. Yine aynı şekilde onların yardımını bekliyoruz. Vatandaş ve polis kaynaşmasıyla huzuru tesis edeceğiz"

ADANA (AA) - Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürlüğüne atanan Doğan İnci görevine başladı.

İnci, Adana Emniyet Müdürlüğü bahçesinde emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve amirler tarafından karşılandı.

İnci, yaptığı açıklamada, huzur şehri Adana'nın, huzur ve güvenin devamı için görev alacağını söyledi.

Daha önce görev yapan müdürlerin faaliyetlerinin yerine getirilmesinin takipçisi olacağına dikkati çeken İnci, şöyle konuştu:

"Zafer Müdürümüzün Adana'ya çok güzel hizmetleri oldu. Ben de ondan aldığım bayrağı en yukarı çıkarmak için tüm gücümle çalışacağım. Bizler Anayasa'ya, kanunlara bağlı, büyük Türk milletinin, Türk polis teşkilatının birer mensuplarıyız. Adana'mız için gece gündüz canımızla çalışacağız. Bu vesileyle Adanalılara selamlarımı iletiyorum. Polis teşkilatı, Adanalılardan her zaman yardım gördü. Yine aynı şekilde onların yardımını bekliyoruz. Vatandaş ve polis kaynaşmasıyla huzuru tesis edeceğiz."





Muhabir : Eren Bozkurt
Yayınlayan : Emin Tamer Toğanaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.