Antalya Hayvanat Bahçesi ailesine 16 yeni üye katıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 12:42, Güncelleme: 18.06.2020 - 12:42 3276+ kez okundu.
 

Antalya Hayvanat Bahçesi ailesine 16 yeni üye katıldı

Antalya Hayvanat Bahçesi ailesine 16 yeni üye katıldı ANTALYA (AA) - Antalya'daki hayvanat bahçesine, babun, vulture ve Avrupa muflonu gibi 6 türden 16 yeni hayvan dahil edildi.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 70 gün kapalı kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 1 Haziran'dan itibaren kapılarını ziyaretçilere açtı.Geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'deki en büyüklerden birisi olan hayvanat bahçesi, yeni hayvan türlerine ev sahipliği yapmaya başladı.Hayvanat bahçesine son olarak "Mısır akbabası" olarak bilinen 4 vulture, 3 Avrupa muflonu (yaban koyunu), 3 koypu (su maymunu), 3 kuyruksüren, 2 lemur ve 1 babun dahil edildi. 143 türden 1485 hayvanın yer aldığı hayvanat bahçesi, yeni ve sevimli üyeleriyle daha genişledi.Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Bekir Nazım Ada

Antalya Hayvanat Bahçesi ailesine 16 yeni üye katıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'daki hayvanat bahçesine, babun, vulture ve Avrupa muflonu gibi 6 türden 16 yeni hayvan dahil edildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 70 gün kapalı kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 1 Haziran'dan itibaren kapılarını ziyaretçilere açtı.

Geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'deki en büyüklerden birisi olan hayvanat bahçesi, yeni hayvan türlerine ev sahipliği yapmaya başladı.

Hayvanat bahçesine son olarak "Mısır akbabası" olarak bilinen 4 vulture, 3 Avrupa muflonu (yaban koyunu), 3 koypu (su maymunu), 3 kuyruksüren, 2 lemur ve 1 babun dahil edildi. 143 türden 1485 hayvanın yer aldığı hayvanat bahçesi, yeni ve sevimli üyeleriyle daha genişledi.

Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Bekir Nazım Ada

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.