Yetenek sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 12:18, Güncelleme: 19.06.2020 - 12:18 3440+ kez okundu.
 

Yetenek sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs

Yetenek sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs veriliyor. Kadirli Çukurova Spor Akademisi antrenörleri, üniversite sınavının ardından özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerden kurs ücreti almıyor.Antrenörlerden Ahmet Alıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ailelere ve öğrencilere destek olmak istediklerini söyledi. Bu yıl kursu ücretsiz düzenlediklerini belirten Alıcı, "Bizim için her öğrenci, başarılı olmaya aday kimsedir. Kursumuza katılan öğrencileri, kuvvet, dayanıklılık, sürat, koordinasyon ve branş testlerine tabi tutarak kendi yetenek ve becerilerine uygun üniversitenin özel yetenek sınavına hazırlıyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Bu yıl pandemi nedeniyle ailelerimize ve öğrencilerimize destek amacıyla kursu ücretsiz yaptık." diye konuştu.Kursa katılan öğrencilerden Furkan Mehmet Yakıt ise kursun ücretsiz olmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.Muhabir : Menderes ÖzatYayınlayan : İsmihan Özgüven

Yetenek sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs veriliyor.

Kadirli Çukurova Spor Akademisi antrenörleri, üniversite sınavının ardından özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerden kurs ücreti almıyor.

Antrenörlerden Ahmet Alıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ailelere ve öğrencilere destek olmak istediklerini söyledi.

Bu yıl kursu ücretsiz düzenlediklerini belirten Alıcı, "Bizim için her öğrenci, başarılı olmaya aday kimsedir. Kursumuza katılan öğrencileri, kuvvet, dayanıklılık, sürat, koordinasyon ve branş testlerine tabi tutarak kendi yetenek ve becerilerine uygun üniversitenin özel yetenek sınavına hazırlıyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Bu yıl pandemi nedeniyle ailelerimize ve öğrencilerimize destek amacıyla kursu ücretsiz yaptık." diye konuştu.

Kursa katılan öğrencilerden Furkan Mehmet Yakıt ise kursun ücretsiz olmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.


Muhabir : Menderes Özat
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.