Hatayspor'dan, Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 16:44, Güncelleme: 20.06.2020 - 16:44 3176+ kez okundu.
 

Hatayspor'dan, Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı

Hatayspor'dan, Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı HATAY (AA) - TFF 1. Lig ekibi Hatayspor, yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör ile 7 kulüp çalışanı için Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Bordo Beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibine, futbolcularına ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı. Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak da, Akhisarspor’un teknik direktörü, futbolcu ve antrenörüne ve kulüp çalışanlarına yayımladığı mesajla, geçmiş olsun dileklerini iletti. Muhabir : İzziddin NazlıYayınlayan : Murat Keleş

Hatayspor'dan, Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı

HATAY (AA) - TFF 1. Lig ekibi Hatayspor, yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör ile 7 kulüp çalışanı için Akhisarspor'a "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bordo Beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibine, futbolcularına ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak da, Akhisarspor’un teknik direktörü, futbolcu ve antrenörüne ve kulüp çalışanlarına yayımladığı mesajla, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Muhabir : İzziddin Nazlı
Yayınlayan : Murat Keleş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.