Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 14:24, Güncelleme: 05.03.2020 - 14:24 3956+ kez okundu.
 

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu ANTALYA (AA) - Serik ilçesinin Merkez Mahallesi sakinleri, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısında şehit düşen askerler ve "Bahar Kalkanı" harekatına katılan Mehmetçik için Kuran-ı Kerim okuyup, Türk bayrağı açtı. Yüzüncü Yıl Caddesi'nde bir araya gelen mahalleli, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu. Katılımcılar daha sonra İdlib şehitlerinin isimleri tek tek okunurken, hep bir ağızdan "burada" diye.Mahalle sakinleri, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı eşliğinde Çınaraltı Meydanı'na kadar yürüdü.Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Levent Kişi

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

ANTALYA (AA) - Serik ilçesinin Merkez Mahallesi sakinleri, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısında şehit düşen askerler ve "Bahar Kalkanı" harekatına katılan Mehmetçik için Kuran-ı Kerim okuyup, Türk bayrağı açtı.

Yüzüncü Yıl Caddesi'nde bir araya gelen mahalleli, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Katılımcılar daha sonra İdlib şehitlerinin isimleri tek tek okunurken, hep bir ağızdan "burada" diye.

Mahalle sakinleri, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı eşliğinde Çınaraltı Meydanı'na kadar yürüdü.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.