Vali Coşkun'un şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 15:50, Güncelleme: 27.02.2020 - 15:50 3287+ kez okundu.
 

Vali Coşkun'un şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor

Vali Coşkun'un şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Coşkun, kent merkezinde şehit Polis Memuru Recep Türkmen, şehit Hava Er Onur Kurt ve şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz’ün ailelerini ziyaret etti. Coşkun, ziyarette şehit ailelerine başsağlığı ve sabır dileyerek onlarla sohbet etti.Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Coşkun, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Devlet ve millet olarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Ziyarette, Garnizon Komutanı Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay İlkay Gül, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Vali Coşkun'un şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Coşkun, kent merkezinde şehit Polis Memuru Recep Türkmen, şehit Hava Er Onur Kurt ve şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz’ün ailelerini ziyaret etti.

Coşkun, ziyarette şehit ailelerine başsağlığı ve sabır dileyerek onlarla sohbet etti.

Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Coşkun, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Devlet ve millet olarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Garnizon Komutanı Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay İlkay Gül, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.


Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.